YOWA YOWA

Vždycky jsem chtěla umět létat. Když ne ve skutečnosti, tak alespoň na fotkách. Levitujícími fotkami je internet doslova přehlcen. Tyhle jsou ale jiné. Opravdické. Bez zásahu photoshopových udělátek, které umí nechat zmizet židli. U těchto fotek se vám chce alespoň na chvíli věřit, že je možné létat. 
I always wanted to be able to fly. Everyone knows that it's not possible. Well, I wanted to fly at least on photos. Internet is glutted with photos where people levitate but these photos are different. They are real. Without photoshop intervention. When you see them, you want to believe for a moment that it is possible to fly. And you want to try it. 

[source: yowayowa camera]

CARU CU BERE IN BUCHAREST

První den mé návštěvy v Bukurešti se povětšinou nesl v duchu nekonečného přejídání. Své chuťové buňky jsem nechala rozmazlovat v tradiční rumunské restauraci Caru cu Bere, kde jsem okusila snad všechna tradiční rumunská jídla. Máte-li pocit, že bylo v tomto článku nadměrně použito slovo tradiční, pak je tento pocit zcela oprávněný. V Rumunsku je totiž slovo tradiční velmi žádané. Pokud totiž něco není tradiční, je to většinou dost nevkusné.

[All photos are from traditional Romanian restaurant Caru cu Bere]

NO WORDS TODAY


ŠATY / DRESS (H&M) | MIKINA / SWEATSHIRT (C&A) | KALHOTY / PANTS (MANGO) | KABELKA / CLUTCH (ASOS) | BOTY / SHOES (BAŤA) | RTĚNKA / LIPSTICK (LANCÔME)

LADY D.

Kdyby se mě momentálně někdo zeptal, čím chci být, až vyrostu, řekla bych Dulceida
Jaký blog je aktuálně váš nejoblíbenější? Český nebo zahraniční, to je prašť jako uhoď.
If somebody asked me for who I wanted to be when I grow up, I would say Dulceida. Definitely. 

SEVENTH HEAVEN WITH NO.7

Photobucket
Našla jsem svůj parfém na sedmý den v týdnu. Sedmý parfém z původních šesti. Prožíváme spolu teď sedmé nebe.
I found the perfect parfume for seventh day of the week. And now I'm in seventh heaven with my seventh parfume.

PARFÉM / PARFUME (F&F)

VERY VAMP

Dlouho se mi o ní zdálo v těch nejdivočejších snech. Byla jsem ochotná  procestovat světa kraj jen pro ni. Ale nacházela jsem jen její méně uspokojivé varianty. Málo výrazná, moc hnědá, moc do červena, příliš vulgární...ne moc svůdná. Pak jsme se setkaly tváří v tvář. Byla dokonalá. Mrkala na mě od vedlejšího stolu a říkala si o polibek. Dostala ho. Od té doby spolu laškujeme každý den. Uvádíme do rozpaků nevinné číšníky, když jim necháváme barevné vzkazy na ubrouscích, pobuřujeme milenky našich kamarádů, když je na rozloučenou líbáme na tváře. Zůstaneme spolu až do konce. Do konce spotřební lhůty.
Já a moje rtěnka. 
I dreamed about her in the wildest dreams. I was willing to travel the whole world for her. But I just found her less satisfactory alternatives. Not so expressive, too brown, too reddish, too vulgar...not seductive. But then we met face to face. She was perfect. She winked at me from the next table and wanted a kiss...and got it. From that moment we flirt together every day. We embarrassed innocent waiters when we leave them colour messages on the napkins and make friend's girlfriends angry when we kiss them goodbye on the cheeks. We will be together till the end. Till the end of consumer period. 
Me and my lipstick.

RTĚNKA / LIPSTICK (RIMEL - 120 Cutting Edge)


AMERICAN APPAREL GIVEAWAY

 Mohla bych donekonečna básnit o tom, jak je tohle tričko od American Apparel boží. Ale v té nekonečnosti bych narazila na to, že je jeho božskost vlastně nepopsatelná. To se musí ozkoušet, osahat, obnosit (a pak neustále opakovat). American Apparel je známo svým přístupem ke kvalitním materiálům, a tak je tohle tričko vhodné i pro mou proklatě citlivou pleť, která například před takovým polyesterem rudne (a rozhodně ne studem). Ale abych tady jen nebreptala...
Jeden z vás může tohle tričko vyhrát. A protože je unisexové, můžou se do soutěže zapojit i muži. Stačí splnit tyto podmínky:

1. Stát se fanouškem Bohemic.com na facebooku.

2. Vybrat si (tady) barvu trička, kterou preferujete, a společně s vaším e-mailem připsat do komentáře pod tento článek.

Vítěz bude vyhlášen za týden. HODNĚ ŠTĚSTÍ.

KABÁT /COAT (ZARA) | TRIČKO / T-SHIRT (AMERICAN APPAREL via Bohemic) | KALHOTY/ PANTS (MANGO) | BOTY / SHOES (F&F) | KABELKA / LEATHER CLUTCH (H&M) | BAMBULE / FUR POMPON (VINTAGE) 

TALE ABOUT SALE

Jediná věc, kterou jsem si prozatím pořídila ve slevách bude mít zřejmě tragický dopad na další nakupování. A slovo tragický chápejte jako neuvážené, rozjařené utrácení za nesmysly, které nepotřebuji, nicméně za tu cenu...Však to znáte. Inu. Tedy...tento kabát. Původní cena 1250,- Kč. Po slevě 500,-. Na pokladně 250,-.  Svádím teď vnitřní boj. Nakupovat či nenakupovat?
Let me tell you a tale about sale. The only thing I've bought in the discounts is this coat. Price 1250 crowns. After discount 500. At the checkout 250. Damn. If this keeps up, I'll be obsessed by a shopping frenzy!

 KABÁT / COAT (NEW YORKER) | KALHOTY / PANTS (H&M) | MIKINA / SWEATSHIRT (C&A) | PSANÍČKO / CLUTCH (ASOS) | BOTY / SHOES (H&M) | ŠÁLA / SCARF (??? - borrowed from my sister) | KLOBOUK / HAT (H&M)

IMPORTANT EVENTS OF 2012

Photobucket
Photobucket
Rok 2012 byl pro mě docela zásadním mezníkem. Stalo se toho tolik, že by mi rekapitulace zabrala týden, možná i dva. A tak vám jen v kostce přináším to nejdůležitější, u čeho jste nechyběli ani vy. 

Hrála jsem ve filmu, natočila jsem video a nafotila školu líčení s Lancôme pro ELLE, ocitla jsem se v roli modelky při focení kolekce Lenky Greplové, cpala jsem se samým dobrým jídlem a líbala se s papoušky (i umělý pták se počítá), hrála jsem v klipu Ektora a DJ Wiche a následně v klipu Paulieho Garanda, našla jsem toho nejlepšího muže pod sluncem a vdala jsem se (sice jen jako, ale šťastná jsem i tak). A teď jsem za tím vším udělala tlustou čáru a načala jsem nový diář...nepopsaný. Jsem zvědavá, co na mě čeká letos.

PŘEJI VÁM KRÁSNÝ NOVÝ ROK