YUMMIES & GOODIES

Ještě že se z módy nepřibírá. Já bych totiž rozhodně neuměla držet nakupovací diety. Neustále bych se ládovala jak zjednaná. Co vy?
It's lucky that fashion can't make you gain weight. Cause I'm not that kind of girl who could keep a shopping diet. If it were possible, I would ignore the calories  and cram myself every day for the rest of my life.

KOŠILE / SHIRT (PULL&BEAR) | NÁRAMEK / BRACELET (LINDEX) | MAKE-UP (LANCÔME) | KOVOVÁ GUMIČKA DO VLAŮ / HAIRCUFF (H&M) | NÁRAMEK / BRACELET (H&M)

[Soutěž o produkty Bioderma vyhrál komentář č. 60 od slečny Patie. Důkaz hledej zde]

WOLFHOUND

 Od té doby, co mám tenhle chlupatý svetr, se vždy při úplňku měním ve vlkodava. 
I fear the full moon cause I turn into a wolfhound. It happens regularly since then I started to wear this fluffy cardigan.

SVETR / CARDIGAN (ORSAY) | TÍLKO / TOP (H&M)

[source - tumblr]

SPRING, PLEASE

Čárymáryfuk. Abrakadabra. Ultramararicipici. Cukrkávalimonádačajrumbum. Jaró. Přijď už! Ale fakt...Už?
Can anyone conjure Spring? Please! I close my eyes and count to ten and someone can make the magic. Ok...One. Two. Three. Is it?

KABÁT / COAT (H&M) | KALHOTY / PANTS (TALLY WEIJL) | ŠÁLA / SCARF (??? - borrowed from my sister) | PÁSEK / BELT (???) | PSANÍČKO / CLUTCH (ASOS)

TREASURE FROM HAITI

V téhle zimě mě zahřeje jen šperk z Haiti a myšlenka na horké kakao. Ještě že mám obojího zásobu.

NÁHRDELNÍK / NECKLACE (OSEYAN

[Photo by Petra Pastirčáková]

MAKE LOVE WITH SOCKS ON

Milování v ponožkách je dovoleno jen v případě, že se milují i vaše ponožky. Ty naše jsou láskou bez sebe. Už nechtějí být nikdy bez sebe. Co vy a ponožky? Rozumíte si s nimi v posteli?
Making love with socks on is allowed only if the socks are making love too. And we have socks that are deeply in love.

PONOŽKY / SOCKS (CURTIS KULIG for HAPPY SOCKS)

[Photos on Analog by my lover]

TWENTY FOUR

Možná už jsem příliš stará na to, abych si k narozeninám něco přála. Možná jsem příliš mladá na to, abych se bála říct, kolik mi je. A možná jsem tak akorát stará na to, abych uznala, že největší dárky jsem už dostala. Je mi 24 a jsem šťastná. 
Maybe I am too old to have a birthday wish. Maybe I am too young to hide my real age. And maybe I am at the age when I can finally admit that I have already received the greatest gifts. Today I am twenty four. And I'm happy. 

KALHOTY / PANTS (H&M) | SVETR / CARDIGAN (SECONDHAND) | KOŠILE / SHIRT (H&M) | BUNDA / JACKET (B+V shop) | BOTY / SHOES (BAŤA) | ČELENKA / HEADBAND (H&M)

LENORHOLIC

 Chcete něco vědět? Alkohol je pro děcka. Já se teď sjíždím něčím zdravějším...tedy aspoň se to o tom říká. Případně se potkáme na sezení anonymních Lenorholiků. P.S. Týká se posedlost voňavým prádlem jen mě nebo jste na tom podobně?
Wanna know something? Alcohol is for children so I am addicted to something healthier...perhaps healthier. Possibly see you at the anonymous Lenorholic meeting.

BIODERMA GIVEAWAY

Když jsem rekapitulovala minulý rok, plný velkých změn a událostí, ještě jsem netušila, co mi přinese "dvatisícetřináctka". Několik měsíců jsem vám tajila jedno své velké rozhodnutí, totiž že jsem se přihlásila na svou vysněnou školu, což si žádalo spoustu času intenzivních příprav. Teď v pátek ale došlo k velké metamorfóze dvou Ú...úsilí se proměnilo v úspěch a já byla přijata! A protože mám za týden narozeniny, a tudíž mám radost dvojitou, rozhodla jsem se vás potěšit soutěží. Za to, že jste trpěliví, shovívaví (já vím, já vím, poslední týdny jsem to tu nemravně zanedbávala) a za to, že prostě jste. Chystám na blogu velké změny a doufám, že toho budete chtít být součástí.

À propos...zpět k soutěži.
Jeden z vás může vyhrát tento skvostný balíček kosmetiky Bioderma, který obsahuje BB Cream a micelární vodu. Stačí jen
1. Být mým pravidelným čtenářem přes Google Friend Connect nebo fanouškem na facebooku
2. Napsat do komentáře pod článek váš e-mail a krátce připsat, co je vaším největším snem.
3. Vyčkat do příštího pondělí, kdy bude vyhlášen vítěz.

HODNĚ ŠTĚSTÍ, SLUNCE V DUŠI A BIODERMU V KAPSE.

BUCHAREST IS THE NEW BUDAPEST

Pokud jste si někdy spletli Bukurešť s Budapeští, nedělejte si z toho velkou hlavu. Povedlo se to i Lennymu Kravitzovi (tady). Ale jakmile tu jednou zavítáte, nikdy už podobnou chybu neuděláte, to mi věřte. Nikde na světě totiž nenajdete historické centrum, kde jsou jen tři historické domy a dvě sochy (obě s námětem psa). Na jednoho turistu tam připadá dvacet toulajících se psů a zhruba osm set žen, které by potřebovaly pomoct se stylingem. Mají tam průhledné peníze a taxikáře, co neví, kde je v Bukurešti největší náměstí. Výborné jídlo a příšernou módu, paneláky, kam se podíváš...ale hlavně Stefana Banicu, zpěváka, co láme srdce všem rumunským ženám (to je ten muž, kterého líbám na první fotce).
Rumunsko rozhodně stojí za návštěvu!