PAPAGEI

Say hi to Easter Papagei.

BRÝLE / SUNGLASSES (SHERIFF&CHERRY via Bohemic)

BOHEMIC POP-UP SHOWROOM VIDEO

Klidně bych vás fotkami z Bohemic Showroomu mohla krmit ještě týdny, ale rozhodla jsem se, že celou tuhle Bohemicovou anabázi raději zakončím videem. Přeji pěkné pokoukáníčko.

[Video made by Paulinemma]

BOHEMIC POP-UP SHOWROOM

 Sex, drugs, cupcakes and Bohemic
Pokračování příště, milánkové.

[Bloggers on photos: Leona, Zuzka and Terezia]

BIRDS

Dokonce i Alfred Hitchcock věděl, že s ptáky není radno si zahrávat. Ne nadarmo si nechával říkat Hitch without cock. 
Even Alfred Hitchcock knew that to trifle with birds is not a good idea.

BACK TO BLACK

Může mě někdo upozornit, až začne jaro? Ale to opravdické jaro. Ne tyhle slunečné pokusy, po kterých následuje sněžná břečka. Vytáčí mě to do běla. Zatím to maskuju kontrastní černou, ale tyhle mimikry mi dlouho nevydrží.
Can anyone warn me if spring has already begun? But the real spring. Not these sunny attempts followed by snowy slush. Damn...it forces me to wear black cause it makes me sad. Or angry. Yes, very angry. 

SVETR / SWEATER (H&M) | KRAJKOVÉ KRAŤÁSKY / LACE SHORTS (H&M) | BUNDA / JACKET (LINDEX) | BOTY / SHOES (H&M) | PUNČOCHÁČE / TIGHTS (CALZEDONIA) | KLOBOUK / HAT (H&M) | KABELKA / BAG (H&M)

MY FIRST KEN

 photo 654a5ad5e41e9dfff7876c05476af71e_zps8feb2b2d.gif
Věřte tomu nebo ne...tohle je můj první Ken v životě. Je opálený, má svaly a tetování a navíc nosí obrovskou zbraň, se kterou chodíme střílet labutě (ano, někdo krmí, někdo střílí). Jediné, čeho se obávám, je to, že by jednou mohl obrátit svou zbraň proti mně samotné. Ojojoj.
Kdy jste svého prvního Kena dostaly vy, dámy? A byl taky takový bouchač?
Believe it or not...this is my first Ken ever. He's tanned, has tattoo and huge muscles and he also wears big gun. We use this gun to shoot swans (yeah, some people feed, some shoot). The only thing I fear is that he could turn the gun against me. Ouch.

HAHAHAIR

 photo 5362ad107754e81c8a6737a1259d527b_zps2c0160c4.gif
Něco vám povím...Nesnáším své rovné vlasy. A taky nesnáším lidi, co je mají přirozeně vlnité. Jsem závistivá, přiznávám. Dokonce jsem mívala škodolibou radost při zpívání písničky "Měla vlasy samou loknu",  a to zejména v pasáži, kde se zpívá "Jednou vlasy sežehla si". Já vím, jsem mrcha, ale byli byste na tom stejně, kdyby vám odmalička všichni vykládali, jak se vám v pubertě zvlní ty vaše nudné hřebíky, protože máte vlasy po tatínkovi, a ten to měl zrovna tak, jenže vaše geny si usmyslí, že po vašem drahém otci zdědíte radši nos. Ani jeden mrňavý gen nebo pidigen se proti tomu nevzepřeli. Mohla jsem se s tím smířit a navěky věků jen ohrnovat nos nad svými rovnými vlasy, které vždy spolehlivě ocení nositelky bujných kadeří, protože ony by si přáli mít zase to, co mám já (no není to blázinec?), ale raději jsem se vyzbrojila kulmou a různými kosmetickými zázraky. Račte se s nimi seznámiti...
[1] Seňor Toni a syn Guy, kteří pečují o vlasy ještě před tím, než na ně fouknete horký vzduch. Navíc milují brunetky. Doslova z nich šílí.  [2] Dona Pěna ze slunné oblasti Wella, která zajistí, že vlny vydrží, i když je budete násilím rovnat. [3] Mučačo Toni&Guy mladší, uhlazený chlapec, který pečuje o konečky. [4] A jejich kápo, největší tvrďák, kterého neskolí ani větrná bouře, lak Wellaflex. 

Bez nich by můj kudrnatý život neměl smysl.
P.S. Taky vždycky chcete to, co nemůžete mít?