READY FOR SUMMER

Víte čemu se říká zákon schválnosti? Pořídíte si parádní plavky, super brýle, nashromáždíte opalovací přípravky, naformujete postavu (no dobře, já pro tohle dělám prd a raději uctívám genetiku, která mi nadělila štíhlou postavu)...zkrátka jste připraveni na léto. A ono začne pršet. Chčije a chčije. Vytrvale už týden. A bude hůř.
Máte někdo zprávy o tom, jak dlouho to bude trvat?

PLAVKY / SWIMSUIT (H&M) | BRÝLE / SUNGLASSES (C&A | CAMAIEU) 

H&M AUTUMN COLLECTION

Představení podzimní kolekce H&M mě opět utvrdilo v tom, že někdy je lepší být mužem. Stejně jako ve chvílích, kdy jsem venku, mrzne a mně se chce zrovna na malou. Pánská kolekce totiž jednoznačně převálcovala tu dámskou...A feministky pláčou. 
P.S. To počasí venku vypadá na brzký podzim, nemyslíte?

[All photos are from presentation of H&M Autumn Collection]


LV FOR LORD VOLDEMORT

 Přiznávám se...Daniel Radcliffe alias Harry Potter se mi líbil jen ve třetím filmovém zpracování. Do Lorda Voldemorta jsem se ale zamilovala už od toho okamžiku, co jsem zjistila, že ho bude hrát Ralph Fiennes. A pak že dobro vítězí nad zlem. Zlobivá zlobivá holka... Koho jste v Harry Potterovi milovaly vy?
I confess...I liked Daniel Radcliffe aka Harry Potter only in the Prisoner of Azkaban. But I completely fell in love with Lord Voldemort. It happened when I found out that Ralph Fiennes is going to act him. Good never triumphs over evil and I am naughty naughty girl...

TÍLKO / TOP (BABAdesign) | KALHOTY / BOYFRIEND JEANS (H&M) | KABELKA / LEATHER BAG (H&M) | BRÝLE / SUNGLASSES (ASOS) | BOTY / HEELS (H&M) | HODINKY / WATCH (BROKEN COOKIES)

More photos here

ASK ME

Vím, že tímto rozhodnutím vlastně páchám sebevraždu, ale tak nějak cítím potřebu vám vynahradit všechna ta léta bez formspringu, asku a dalších internetových vymožeností, kterými si spousta bloggerek denně znepříjemňuje život...a proto: PTEJTE SE MĚ NA CO CHCETE. Tato má velkorysost má jen jedno omezení. Končí úderem zítřejší půlnoci. Do té doby jsem vám vystavena na milost a nemilost. A prosím, buďte milosrdní.
I know that this decision is the same as commiting suicide but I feel that I have to give you compensation for ale the "asks" and "formsprings", which I never had. Well...Now is the time, so ASK ME ANYTHING. Just pay attention! My generosity has a time limit. You can ask me only until tomorrow midnight. Be merciful, please. 

SUKNĚ / SKIRT (H&M) | TÍLKO / TOP (MANGO) | BUNDA / JACKET (H&M - borrowed from my sister) | BALERÍNKY / LEATHER FLATS (ZARA)

WEEKEND WITH BIODERMA

 Z víkendu plného úžasného jídla, pití, čokoládového obžerství a holčičího tlachání jsem si odnesla dva poznatky. Zaprvé, že golf nebudu mít ráda ani kdyby ho Tiger Woods hrál nahý. A zadruhé, že Bioderma bude má láska až do skonání věků. To klidně podepíšu krví a odpřisáhnu na svůj holý pupek.

Více fotek spatříte tady, tady, tu a tam, taky tady a tady nebo tady, a protože nás bylo celkem třináct a všechny o tom horlivě píšeme tak ještě tady, pak tady taky tu a ještě tam a támhle. Uf.

DĚKUJI BIODERMĚ ZA POZVÁNÍ

I LOVE MEL & CARAMEL

 Ty nové boty Mel jsou prostě mela. Od té doby, co jsem je spatřila, bych o nich pořád mlela.
Počkejte, až uvidíte, který kousek jsem si odnesla. Mela všech Mel.
Fandíte těmhle gumovým botičkám? A vlastníte nějaké?

BUY ME, BUY BEATA, BUY BEAUTY

 Chééé, moje fotka se objevila na oficiálních stránkách Sheriff & Cherry! No není to báječné? A víte co...prý si mě teď můžete koupit za celých 100€. Tak schválně, kdo dá víc? Přihazujeme, milánkové. Nachystat peněženky, vysypat pokladničky a nechat šustit prašule. Mimochodem...v Bohemicu jsou teď všichni třešňoví šerifové ve slevě!
Haha, my photo was shared on Sheriff & Cherry official website! Isn't it amazing? And do you know what? You can buy me for 100€. Well...who gives more? 

NA NA NATURE

Nastalo nejhezčí období v roce! Kvetou šeříky...a všichni alergici kvetou s nimi. Což se mě bohužel týká taky. Každý rok se totiž pravidelně osypu. Letos mě ale zachránily pečující krémy Nature od Marionnaud. Po nich má pleť kvete do krásy. Navíc mají překrásná balení, která mi svým vzhledem připomínají mé milované šeříky, a tak je zbožňuji ještě víc.
Čím svou pleť na jaře zásobujete vy?

KRÉMY NATURE / FACE CREAM NATURE (MARIONNAUD)

MISS WET SHIRT

 S touhle průhlednou košilí jsem miss mokré tričko, aniž by na mě spadla jediná kapka vody.
When I wear this transparent shirt, then I can be a miss wet shirt. And I can do it completely without any raindrop.

KOŠILE / SHIRT (SECONDHAND) | KALHOTY / PANTS (MANGO) | DEŠTNÍK / UMBRELLA (H&M) | BOTY / WELLINGTONS (SECONDHAND) | PODPRSENKA / BRA (INTIMISSIMI)