IN CAVIAR I TRUST

 Z posledního vlasového příspěvku už víte, že se s mými vlasy nemáme příliš v lásce. Je sice pravda, že se k nim nechovám zrovna ukázkově, ale ony mi donedávna taky nedávaly příliš důvodů k tomu, abych je láskyplně opečovávala. Protože mám ale stále obavy z toho, že by jednoho dne mohly nakrásně zdrhnout, rozhodla jsem se jim věnovat více pozornosti, než na jakou byly doteď zvyklé. A nešetřila jsem. Pořídila jsem jim prvotřídní pečovatelskou službu od Alterny, která se pyšní čistě přírodním složením a taky hvězdnou slávou díky svému původu v Beverly Hills, kde ji používají všichni od Brendy Walsh až po Jennifer Aniston. Moje vlasy si zamilovaly luxusní fialovou řadu s kaviárovou příchutí, díky které jsou krásně lesklé, pevné a zdravé. A taky nádherně voňavé. Ta vůně je na tom snad nejlepší! Musím přiznat, že jsem je ničím lepším snad v životě nekrmila. A ony nikdy více nemlaskaly blahem. Poprvé v životě mám své vlasy opravdu upřímně ráda. Jen se bojím, že až mi tenhle zázrak dojde, budou nad vším ostatním ohrnovat nos. 
Máte nějakou zkušenost se značkou Alterna? Případně které další přípravky byste mi doporučili? Já uvažuji o kaviárovém CC krému...

[Produkty jsou dostupné v kadeřnickém salonu Oskar]

ISABEL OUH LA LA

Slíbila jsem si na vlastní holý pupek, že tenhle kabát je posledním kouskem oblečení, který si do Vánoc koupím. Můj pupek i já ale moc dobře víme, že občas kecám. Zvlášť když má 14. listopadu dorazit do H&M kolekce od Isabel Marant, která si i přes počáteční skepsi získala moje srdce. Nebylo těžké ukecat ani můj pupek, aby souhlasil s tím, že tyhle kalhoty budou naším novým kamarádem. Stačilo mu zacpat pusu mini-hamburgerem a dorazit ho věnečkem. Rád souhlasil se všemi mými nápady i s rozpočtem, který na ně musí být obětován. Ouh la la pro Isabel!
Co se chystáte ulovit z kolekce vy?